Rólunk

 

Az Allegro Kft. 1990 áprilisában alakult orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazására szakosodott vállalatként. A vállalat alaptőkéje 393 millió forint. Első gazdasági évének forgalma 28 millió forint volt, 2018. évi forgalma meghaladja a 3 milliárd forintot.

 

Munkatársaink összlétszáma mintegy 40 fő, közte szakképzett termékmenedzserek, és üzletkötők. Munkarendszerét a korszerű vállalati gyakorlatnak megfelelő, teljes számítógépesítettség jellemzi. A kapcsolattartást a beszállító partnerekkel és a vevőkkel az áru bejövetelétől a számlázáson át, a könyvelésig bezárólag egyetlen egységes rendszer fogja össze, beleértve a több mint 600 m2-es raktár teljes készletállományát. Tevékenységének alappillérei a műtéti, diagnosztikai termékek, valamint az ápolási és higiéniai cikkek. Éves forgalmának értékben nagyobb részét anyagok, illetve anyagjellegű termékek, valamint gépek és berendezések alkotják.

 

Vállalatunk tucatnyi orvosi műszertechnikai világcég kizárólagos magyarországi képviselője. Az elmúlt évtizedben jó néhány kórházrekonstrukciós műszaki programban vett részt, főként orvostechnológiai fő- vagy alvállalkozóként. Az egészségügyi gépműszer forgalmazáshoz és orvostechnológiai kivitelezési feladatok elvégzéséhez tudatos fejlesztéssel építette fel műszaki csoportját, amely jelenleg 12 fővel dolgozik. Orvostechnikai végzettségű szakemberek látják el a kórházak részéről felmerülő szerviztevékenységet. A csoport tevékenységét leginkább komplett kivitelezési munkák fémjelzik, köztük több kórház és rendelőintézet kivitelezési munkái.

 

A 2000-es évek derekán új tevékenységet indítottunk be, néhány kórház és kisebb rendelőintézet részére teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtunk. Ennek keretében a működésükhöz szükséges teljes anyagellátást biztosítjuk.

 

Beszállító partnereinkkel, köztük a világ legjelentősebb egészségügyi gép-, műszer- és anyagbeszállítóival korrektségen és bizalmon alapuló együttműködést alakítottunk ki. Vállalatunk több mint hárommilliárdos forgalmának teljes egészét előrefizetés és mindennemű biztosíték nélkül, bizalmi alapokon nyugvó szállítások keretében bonyolítja.

 

A 2001. év elején a munka minőségének folyamatos szinten tartása érdekében az Allegro megszerezte az ISO minősítést, jelenleg ISO 9001:2008 minősítésünk van. A vállalat folyamatosan fejlődő kínálata a www.allegro.hu weboldalon tekinthető meg.

 

ISO tanusítvány letöltése

 

A cég alapvető célkitűzése, hogy a mai magyar egészségügy anyagi lehetőségeivel összhangban álló józan és szerény árpolitikát folytasson, és üzleti gyakorlatában a vele kapcsolatban álló több mint 100 állami egészségügyi intézmény, valamint a bővülő privát piac kiszámítható, megbízható és szakszerű partnere legyen.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!